Po několikaletém snění o vlastní restauraci jsme jednoho dne narazili na zajímavou nabídku a jeli se na hospůdku podívat. Okamžitě nám padla do oka, umístění v přírodě na trase cyklostezky a vevnitř vše obložené dřevem a krb nás uchvátili. Bylo hned rozhodnuto, protože americké, italské, řecké a podobné restaurace rostou jako houby po dešti a výborných českých jídel je jako šafránu. Konečně si budeme moci dělat jídla po svém, protože: ,,víc hlav víc ví, v gastronomii neplatí". Suroviny vybíráme čerstvé, sezonní, převážně místní a cenově dostupné s ohledem na zákazníka. Zaměřujeme se hlavně na českou, moravskou a slovenskou kuchyni protože se hodí k místu a interiéru hospůdky. Vaření nás totiž moc baví. Přijďte se sami přesvědčit o kouzlu místa. My vám uvaříme jak nejlépe umíme.